ДЕКОРАТИВНИ ПАНЕЛИ

Најпрактичниот, најкорисниот и  најекономичниот  начин за разубавување на , дневни, спални, детски соби, канцеларии, работни места. 

Обезбедете изолација и добијте изглед на вистинско дрво, мермер, камен и тула по прифатлива цена.

 ДЕКОРАТИВНИ ПАНЕЛИ за внатрешна и надворешна употреба.
Панелите се композитни изолациски украсни материјали, произведени од тврдо пресован стиропор, обложени со тврд акрилен слој, завршно испринтани со специјални бои.   
* брза инсталација без потреба од професионални алатки (направете го тоа сами), 
* ја зголемува топлинската и звучната изолација на просторот,  
* отпорен на вода и влага,
* отпорен на удари,
* лесен за одржување.

Редовна цена mkd 590.00
Редовна цена mkd 590.00
Редовна цена mkd 590.00
Редовна цена mkd 590.00
Редовна цена mkd 590.00
Редовна цена mkd 590.00
цена со попуст mkd 550.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 550.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 550.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 550.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 550.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
Редовна цена mkd 590.00