ДЕКОРАТИВНИ ПАНЕЛИ

 ДЕКОРАТИВНИ ПАНЕЛИ за внатрешна и надворешна употреба.
Панелите се композитни изолациски украсни материјали, произведени од тврдо пресован стиропор, обложени со тврд акрилен слој, завршно испринтани со специјални бои.   
* брза инсталација без потреба од професионални алатки (направете го тоа сами), 
* ја зголемува топлинската и звучната изолација на просторот,  
* отпорен на вода и влага,
* отпорен на удари,
* лесен за одржување.

цена со попуст mkd 340.00 Редовна цена mkd 359.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 340.00 Редовна цена mkd 359.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 340.00 Редовна цена mkd 359.00 ПОПУСТ
Редовна цена mkd 590.00
Редовна цена mkd 590.00
Редовна цена mkd 590.00
Редовна цена mkd 590.00
Редовна цена mkd 590.00
Редовна цена mkd 590.00
цена со попуст mkd 340.00 Редовна цена mkd 359.00 ПОПУСТ
Редовна цена mkd 590.00
Редовна цена mkd 590.00