ДЕКОРАТИВНИ 3Д СТИРОПОР ПАНЕЛИ

Најпрактичниот, најкорисниот и  најекономичниот  начин за разубавување на , дневни, спални, детски соби, канцеларии, работни места. 

Обезбедете изолација и добијте изглед на вистинско дрво, мермер, камен и тула по прифатлива цена.

 ДЕКОРАТИВНИ ПАНЕЛИ за внатрешна и надворешна употреба.
Панелите се композитни изолациски украсни материјали, произведени од тврдо пресован стиропор, обложени со тврд акрилен слој, завршно испринтани со специјални бои.   
* брза инсталација без потреба од професионални алатки (направете го тоа сами), 
* ја зголемува топлинската и звучната изолација на просторот,  
* отпорен на вода и влага,
* отпорен на удари,
* лесен за одржување.

цена со попуст mkd 490.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 490.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 490.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 490.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 490.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 490.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 490.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 490.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 490.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 490.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТнема на залиха
цена со попуст mkd 490.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 520.00 Редовна цена mkd 550.00 ПОПУСТ