ПОСТЕЛНИНИ - 4 СЕЗОНИ

Постелнини - 4 сезони   состав: 100% памук
Постелнини од реномирана турска компанија HALLEY HOME
Што содржи комплетот:
- Тенок јорган ( прекривка ) 200*220 см
- Долен чаршав 240*260 см
- Навлаки за перница 4*50*70 см
цена со попуст mkd 1,990.00 Редовна цена mkd 2,490.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 1,990.00 Редовна цена mkd 2,490.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 1,990.00 Редовна цена mkd 2,490.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 1,990.00 Редовна цена mkd 2,490.00 ПОПУСТ