TP-03 50x50x1 cm

цена со попуст mkd 60.00 Редовна цена mkd 80.00

со вклучен ддв

Се користи на ѕидови и тавани за декоративен изглед.
Препорачуваме да го залепите со силикон.
безбедно да се користи во бањи, кујни, ходници и дневни соби.
Тој е идеален производ особено за покривање на мувлосани површини кои не можете да ги уништите.

може да се обои со бои на база на вода

Лесно се сече и склопува.  1 панел = 0,25 m²