P - 001

цена со попуст mkd 1,500.00 Редовна цена mkd 2,800.00

со вклучен ддв
Дупли  постелнини

Димензии:
Јорганска навлака 200х220
Креветски чаршаф 240х260
Навлаки за перници 50х70 (2 парчиња)