ВИДИ ГИ СИТЕ ПРОИЗВОДИ ТУКАCANVAS 011

Редовна цена mkd 1,500.00

со вклучен ддв

Разбудете ја фантазијата, бидете уникатни и декорирајте го Вашиот простор со модерни слики на платно за Вашиот ентериер.

Сликите се изработени на квалитетно Canvas платно, со дебелина од 260 гр на m2. Материјалот е заштитен  и отпорен на UV зрачење.

.Платното е затегнато на рачно изработена подрамка ( блиндрам), со што се создава неповтролив 3D ефект.