Единечна постелнина - детска 002

цена со попуст mkd 1,200.00 Редовна цена mkd 2,600.00

со вклучен ддв

Единечна постелнина

јорганска навлака: 220x160 cm
чаршав: 240x180 cm
навлака за перница: 50*70 cm