WALL747 100X16X2 CM

цена со попуст mkd 160.00 Редовна цена mkd 180.00

со вклучен ддв
  • * Благодарение на текстурата на површината, нема да го почувствувате вештачкиот ефект на панелите на Калеплус.
  • *   Должина на плочата 100 CM Ширина 16 CM Дебелина 2 CM.
  • * Има мали и стилски пакувања. На овој начин лесно може да се смести во багажникот на обичен автомобил.
  • * Тоа е економичен производ во споредба со неговите алтернативи.
  • * WALLEX е композитен производ со дебелина од 2 cm кој се состои од стиропор прелиен со многу тврд акрилен материјал . 
  • * Обезбедува и 40% топлинска и звучна изолација благодарение на стиропорот со густина од 30 kg/m3 
  • * Не испушта лош мирис.
  • * Не содржи токсичен гас и не произведува бактерии.