ROYAL cafee

цена со попуст mkd 1,500.00 Редовна цена mkd 2,450.00

со вклучен ддв
Дупли  постелнини од Halley home
Состав: 80% памук 20%  полиестер
Димензии:
Јорганска навлака 200х220
Креветски чаршаф 240х260
Навлаки за перници 50х70 (4 парчиња)