Romantik v2

цена со попуст mkd 1,990.00 Редовна цена mkd 2,490.00

со вклучен ддв
Постелнини - 4 сезони   состав: 100% памук
Постелнини од реномирана турска компанија HALLEY HOME

Што содржи комплетот:
- Тенок јорган ( прекривка ) 200*220 см
- Долен чаршав 240*260 см
- Навлаки за перница 4*50*70 см