P - 008

цена со попуст mkd 800.00 Редовна цена mkd 1,500.00

со вклучен ддв
Дупли  постелнини

Димензии:
Јорганска навлака 200х220
Креветски чаршаф 220х230
Навлаки за перници 50х75 (2 парчиња)