MDFART 88

цена со попуст mkd 499.00 Редовна цена mkd 900.00

со вклучен ддв

Слики на медијапан 

Димензии: 100*60 cm.

Испорака по карго до сите населени места во Македонија.

Плаќате при превземање на сликата.