ВИДИ ГИ СИТЕ ПРОИЗВОДИ ТУКАПОСТЕЛНИНИ ДУПЛИ

Дупли  памучни постелнини 
Состав: 100% памук
Димензии:
Јорганска навлака 200х220
Креветски чаршаф 240х260
Навлаки за перници 50х70 (2 парчиња)
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale
цена со попуст mkd 2,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00 Sale