ПОСТЕЛНИНИ - 4 СЕЗОНИ

Постелнини - 4 сезони   состав: 100% памук
Постелнини од реномирана турска компанија HALLEY HOME
Што содржи комплетот:
- Тенок јорган ( прекривка ) 200*220 см
- Долен чаршав 240*260 см
- Навлаки за перница 4*50*70 см
цена со попуст mkd 1,990.00 Редовна цена mkd 2,490.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 1,990.00 Редовна цена mkd 2,490.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 1,990.00 Редовна цена mkd 2,490.00 ПОПУСТ